https://proslave.hr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/38/Veseli_Kutak_1681043276.jpeg

Veseli Kutak

To je taj kutak za Vaš trenutak!

Opis

Veseli kutak je prostor za najam i proslave. Nalazi se u mjestu Šušnjevci na velikom imanju, 10 minuta vožnje od Slavonskog Broda. Smješten je u voćnjaku te je zajamčen prekrasan pogled gdje god se okrenete. Ovdje sve radimo obiteljski i zajedno se trudimo gostima pružiti vrhunsku uslugu. 

Prvenstveno je namijenjen za obiteljske proslave kao što su rođendani, godišnjice, krštenja, prve pričesti, krizme, promocije i manja vjenčanja, a također se iznajmljuje i za djevojačke proslave te poslovna okupljanja (team building, sastanci, domjenci i sl.). Idealan je i za druženja s obitelji i prijateljima i onda kad za to ne postoji neki poseban razlog već jednostavno poželite biti okruženi prirodom i zelenilom, u društvu onih do kojih Vam je stalo. 

Veseli kutak je potpuno opremljen prostor za proslave, što znači da Vas ovdje dočeka sve bitno za proslavu. Uz to pomažemo u organizaciji same proslave. Može primiti do 60 osoba. U prostoriji se nalaze 8 masivnih drvenih stolova, svaki kapaciteta po 8 sjedećih mjesta. Po potrebi možemo osigurati dodatno i visoke barske stolove. Raspored stolova moguće je urediti i prema Vašim željama i potrebama ovisno o broju gostiju. 

Prostor možete slobodno dekorirati po svom ukusu balonima, natpisima i sl. 

Veseli kutak je mjesto inspirativne atmosfere, u kojoj će svaki događaj biti poseban! 

Veselimo se Vašem dolasku!

Maksimalan broj osoba (kapacitet)
60

Recenzije profila

0 recenzija

0.0 prosjek baziran na 0 Recenzija


5 zvjezdica
0
4 zvjezdice
0
3 zvjezdice
0
2 zvjezdice
0
1 zvjezdica
0

Trenutno nema recenzija

Napiši recenziju


Potvrđujem da su ovdje dostavljeni podaci istiniti i točni. Potvrđujem da ne radim za ovog pružatelja usluga, nisam konkurencija niti sam s njim povezan. Nastavkom, slažem se s Uvjetima korištenja.

Radno vrijeme
Uvijek otvoreno/dostupno
Image

Radno vrijeme:
Svaki dan od 8:00-20:00

E-mail:
info@proslave.hr

Pratite nas